◉ Десертний салат з інжиром ◉ Салат з помело та авокадо ◉ Салат з руколою, сиром пармезан та перепелиними яйцями в мішечок ◉ Салат з авокадо, креветками та цитрусовими

Варіанти салатів для другого сніданку

Десертний салат з інжиром

Варіанти салатів для другого сніданкуІнгредієнт:

  • Авокадо – ½
  • Інжир – 1 шт
  • Будь м’який сир (фета / робіола / Рікотта – – 30 г
  • Будь-яка зелень (наприклад, салат корн) – 50 г
  • Кедрові горіхи-5 г
  • Для заправки:

  • Оливкова олія-10 мл
  • Сік лимона-3 мл
  • Гімалайська рожева сіль-щіпка

Спосіб приготування:

Зелень добре промити, просушити і викласти на тарілку. Інжир і авокадо нарізати часточками. Сир поламати на шматочки. Кедрові горіхи злегка обсмажити на сухій сковороді без масла. Всі інгредієнти перемішати, заправити оливковою олією з соком лимона. Салат готовий.

Салат з помело та авокадо

Варіанти салатів для другого сніданку Інгредієнт:

  • Помело
  • Авокадо
  • Кедрові горіхи
  • Салат корн
  • Для заправки:

  • Маслинове масло
  • Сік лимона

Спосіб приготування:

Зелень добре промити, просушити і викласти на тарілку. Помело почистити, плівки видалити і поламати на шматочки. Авокадо порізати кубиками. Кедрові горіхи злегка обсмажити на сухій сковороді без масла. Всі інгредієнти перемішати. Оливкова олія змішати з соком лимона і заправити готовий салат.

Салат з руколою, сиром пармезан і перепелиними яйцями в мішечок

Варіанти салатів для другого сніданкуІнгредієнти на 1 порцію:

  • Рукола – можна замінити на мікс салату) – 30 г
  • Перепелині яйця-4 шт
  • Сир пармезан – 10 г
  • Для заправки:

  • Оливкова олія-7 мл
  • Сік лимона-3 мл
  • Гімалайська рожева сіль-щіпка

Спосіб приготування:

Руколу промити, просушити і викласти на тарілку. Перепелині яйця зварити в мішечок, очистити, розрізати навпіл і викласти на руколу. Пармезан нарізати тонкими слайсами. Для заправки з’єднати оливкова олія, сік лимона і сіль.

Салат з авокадо, креветками та цитрусовими

Варіанти салатів для другого сніданкуІнгредієнт:

  • Авокадо
  • Креветка
  • Апельсин
  • Грейпфрут
  • Помідори черрі
  • Салат корн
  • Маслинове масло
  • Лайм

Спосіб приготування:

Зелень промити, просушити і викласти на тарілку. Авокадо порізати на шматочки. Відваріть Креветки в злегка киплячій підсоленій воді з оливковою олією і соком лайма. Помідори помити і нарізати навпіл. Апельсин і грейпфрут почистити, видалити плівки і порізати на шматочки. Всі інгредієнти з’єднати і заправити оливковою олією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Previous post Як не переїсти в новорічну ніч
Next post Як харчуються зірки