◉ Десертний салат з інжиром ◉ Салат з помело та авокадо ◉ Салат з руколою, сиром пармезан та перепелиними яйцями в мішечок ◉ Салат з авокадо, креветками та цитрусовими
Десертний салат з інжиром
Інгредієнт:
- Авокадо – ½
- Інжир – 1 шт
- Будь м’який сир (фета / робіола / Рікотта – – 30 г
- Будь-яка зелень (наприклад, салат корн) – 50 г
- Кедрові горіхи-5 г
- Оливкова олія-10 мл
- Сік лимона-3 мл
- Гімалайська рожева сіль-щіпка
Для заправки:
Спосіб приготування:
Зелень добре промити, просушити і викласти на тарілку. Інжир і авокадо нарізати часточками. Сир поламати на шматочки. Кедрові горіхи злегка обсмажити на сухій сковороді без масла. Всі інгредієнти перемішати, заправити оливковою олією з соком лимона. Салат готовий.
Салат з помело та авокадо
Інгредієнт:
- Помело
- Авокадо
- Кедрові горіхи
- Салат корн
- Маслинове масло
- Сік лимона
Для заправки:
Спосіб приготування:
Зелень добре промити, просушити і викласти на тарілку. Помело почистити, плівки видалити і поламати на шматочки. Авокадо порізати кубиками. Кедрові горіхи злегка обсмажити на сухій сковороді без масла. Всі інгредієнти перемішати. Оливкова олія змішати з соком лимона і заправити готовий салат.
Салат з руколою, сиром пармезан і перепелиними яйцями в мішечок
Інгредієнти на 1 порцію:
- Рукола – можна замінити на мікс салату) – 30 г
- Перепелині яйця-4 шт
- Сир пармезан – 10 г
- Оливкова олія-7 мл
- Сік лимона-3 мл
- Гімалайська рожева сіль-щіпка
Для заправки:
Спосіб приготування:
Руколу промити, просушити і викласти на тарілку. Перепелині яйця зварити в мішечок, очистити, розрізати навпіл і викласти на руколу. Пармезан нарізати тонкими слайсами. Для заправки з’єднати оливкова олія, сік лимона і сіль.
Салат з авокадо, креветками та цитрусовими
Інгредієнт:
- Авокадо
- Креветка
- Апельсин
- Грейпфрут
- Помідори черрі
- Салат корн
- Маслинове масло
- Лайм
Спосіб приготування:
Зелень промити, просушити і викласти на тарілку. Авокадо порізати на шматочки. Відваріть Креветки в злегка киплячій підсоленій воді з оливковою олією і соком лайма. Помідори помити і нарізати навпіл. Апельсин і грейпфрут почистити, видалити плівки і порізати на шматочки. Всі інгредієнти з’єднати і заправити оливковою олією.