Дієтологи радять включити гранат в раціон.

Особливо корисний плід в осінній період, коли людина потребує вітамінів. Як показали дослідження, гранатовий сік вкрай корисний при онкології. Сюди відноситься профілактика раку простати, молочної залози. Важливий гранат і для серця.

Цей продукт зміцнює стінки судин, розріджує кров.

“Гранат-дуже корисна ягода. Багата вітамінами (А, В1, В2, В3, В5, В6, Е, з), мікроелементами (калієм, залізом, селеном, марганцем та іншими)», – цитує ендокринолога Анастасію Тараско РИА «Новости».

Врач перечислила полезные свойства граната в осенний период

Також варто додати, що гранат допомагає у відновленні м’язів, тому його часто рекомендують спортсменам.

Кісточки цієї ягоди теж корисні. Дієтологи рекомендують їх при запорах. Масло з кісточок відмінно позначається на стані шкіри.

Спеціаліст зазначила, що плід робить позитивний вплив навіть на настрій людини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Previous post Отоларинголог розповів, чому не можна ігнорувати нежить
Next post Дієтолог попередила про наслідки надмірного вживання зеленого чаю