Загартовування організму

Загартовування-це сукупність лікувально-профілактичних заходів, в результаті яких підвищується опірність негативним впливам навколишнього середовища, зміцнюються захисні сили, поліпшується терморегуляція. Загартовування є своєрідною тренуванням для тіла і...

Правильне очищення кишечника

У кишечнику накопичуються різні продукти життєдіяльності і залишки їжі, яку не вдалося переварити. При нормальному стані все, що є в цьому органі, має виводитися назовні,...

Продукти Anti-age

Шкіра-найбільший орган нашого тіла. Тож не дивно, що вона так швидко і з такою вдячністю реагує на надходження поживних речовин. І якщо ви хочете повернути...

Як швидко впоратися з похміллям?

Ніхто не застрахований від так званого «похмільного синдрому». Народний засіб у вигляді знаменитого огіркового розсолу далеко не завжди допомагає при такому стані. Є кілька ефективних...

Як правильно пити воду

Кожна людина знає неоціненну користь води. Лікарі радять пити більше рідини при хворобах, реабілітації після оперативних втручань, дієтах, схудненні, спортивних навантаженнях. Адже вода безпосередньо впливає...

Продукти, що руйнують кишечник

Захворювання і дисфункції кишечника бувають різними, і провідну роль в їх розвитку часто грають шкідливі продукти. Розглянемо докладніше різні види продуктів, які можуть нашкодити нам...

Ще раз про кетодиете

Дієтологи досі не можуть прийти до однозначної думки: корисна чи шкідлива кетодієта. Одні вважають її ефективним способом схуднення. Інші категорично не рекомендують харчуватися виключно білково-жировою...

Червона квасоля: користь і шкода

Квасоля відноситься до сімейства бобових, має глянсову щільну оболонку яскраво-червоного кольору. Цей вид рослин-легкозасвоюваний білок, по калорійності і корисним властивостям прирівняний до білка тваринного походження....