Користь абрикосів
З легкої руки Олександра Македонського абрикоси з’явилися на нашому континенті. Ці фрукти мають яскравий, солодкий і соковитий смак. Вони низькокалорійні, тому часто входять в дієтичне...
Як вибрати солодкий кавун?
Вибрати солодкий кавун-непросте завдання. Безумовно, далеко не кожен продавець, особливо на вулиці, буде здатний пред’явити покупцеві документ, що підтверджує якість продукції. Є кілька простих правил,...
Мед: шкода чи користь
Важко відшукати людину, яка не була б знайома з унікальними властивостями меду. Ці ласощі одне з найкорисніших продуктів в раціоні. Воно містить велику кількість глюкози...
Яке масло для смаження краще вибрати?
В кінці 90-х років по телебаченню була дуже популярна реклама НЕРАФІНОВАНИХ масел для смаження. Сучасним господиням часто доводиться чути про те, що одне з найкорисніших...
Вся правда про корисні властивості хрону
Хрін-одна з улюблених народних приправ. Її можна поєднувати з іншими продуктами і готувати смачні страви. Також з хрону роблять різні народні зілля, які здавна прославилися...
Чим корисна гарбуз?
Гарбуз-великий овоч з товстою шкіркою, який має безліч корисних властивостей і якостей. Наприклад, зовнішній вигляд гарбуза дозволяє використовувати овочі різних розмірів і сортів в оформленні...
В якій їжі багато заліза
Вважається, що накопичення зайвої ваги відбувається внаслідок сидячого способу життя, переїдання або спадковості. Однак можна зустріти людей, які виснажують себе фізичними навантаженнями, але при цьому...
Йогурти: користь чи шкода?
Проходячи молочний відділ в супермаркеті, неможливо не звернути увагу на те, який асортимент йогуртів розташований на стелажах. Широке розмаїття даного продукту пропонують виробники, тому перед...
Найкорисніші гриби
З давніх-давен люди знали про те, яку неоціненну користь приносять гриби. У народній медицині існує безліч рецептів на основі грибних екстрактів. Знахарі і цілителі використовували...
Варена кукурудза: чи корисна?
Всупереч запевненням сироїдів варена кукурудза, як і інші овочі, прекрасно зберігає свої корисні якості, якщо варити її в качанах. Що ж стосується консервованої кукурудзи або...
Шипшина в раціоні: навіщо і в чому користь
Як ліки сушені ягоди шипшини люди використовують дуже давно. Якщо приготувати з них звичайний відвар або заварити в термосі, вийде не тільки корисний, але і...
Чи можна дітям пити какао?
Какао-смачний напій, який при помірному вживанні корисний для організму і дорослих, і дітей. Відомо, що діти дуже люблять цей напій, особливо якщо він приготований правильно,...
Види сирів: відмінність, вживання
У магазинах можна знайти незліченну кількість різних сортів сиру. Якщо ви, дійсно, любите цей продукт, то, прийшовши в великий гіпермаркет, неодмінно знайдете те, що вам...
Які продукти не варто їсти перед сном
Правильного харчування необхідно дотримуватися в будь-який час. Однак вечеря перед сном має найбільший вплив на здоров’я і загальний стан людей. Це не основний прийом їжі,...
Як правильно харчуватися у відпустці?
Для кожної людини, яка стежить за своїм здоров’ям, важливо в будь-який час з розумом підходити до свого раціону харчування. Відпустка на море не є винятком....
Лляні насіння: користь і шкода
Останнім часом насіння Чіа стали популярні у людей, які ведуть здорових спосіб життя. У Росії є своя альтернатива цьому суперфуду-насіння льону. Російські люди ще багато...
Підвищення кислотності організму людини: причини і лікування
Шлунок є одним з найголовніших учасників процесу травлення. У ньому накопичується і перемішується все, що ми з’їли, а потім вміст піддається хімічному розщепленню: вітаміни і...
Чим корисна диня?
Диня-літні ласощі, яке обожнюють мільйони людей у всьому світі. Крім відмінного смаку і запаху, вона має чимало інших позитивних якостей. Сьогодні ми розповімо про користь...
Чому шкідливий хліб?
Мода на безглютенову продукцію, неймовірно популярну сьогодні практично у всіх розвинених країнах, нарешті дійшла і до пострадянського простору. Чому так відбувається і в який момент...
Форель: користь і шкода
Риба-корисний продукт для тих, хто стежить за своїм здоров’ям. Ніжне м’ясо форелі підходить для смаження, запікання в духовці, тушкування, гриля, для приготування юшки. Але, як...