Американські вчені довели, що дієта, що містить в своєму складі велику кількість жиру, підвищує шанси захворіти на рак.

Ступінь ризику розвитку онкології багато в чому залежить від того, якої дієти дотримується людина, впевнені представники Гарвардської медичної школи.

Провівши спільні дослідження зі своїми колегами з Массачусетського технологічного інституту, вчені встановили ступінь впливу жирної їжі на здоров’я людини.

Чим частіше на столі з’являється їжа, багата жиром, тим вище шанси розвитку онкології, твердять американські вчені.

Доказано: большое количество жира повышает шансы заболеть раком

За підсумками дослідження в журналі Cell Stem Cell був опублікований повний звіт.

Згідно з опублікованими даними, часте вживання жирів руйнує зв’язок між клітинами кишечника і імунною системою.

Цей зв’язок проводить моніторинг стану організму на предмет наявності в ньому злоякісних утворень.

Іншими словами, чим більше їжі, збагаченої жирами, вживає людина, тим менше шансів на те, що організм зуміє вчасно виявити шкідливу клітину.

В такому випадку злоякісне утворення продовжує жити і розвиватися в організмі, заявляють експерти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Previous post Чому треба робити чищення обличчя
Next post Чому при застуді протипоказані гарячі напої