Фахівці з харчування рекомендують їсти рибу кілька разів на тиждень.
Вона необхідна для профілактики хвороб серця і травлення. Така їжа принесе користь нервовій системі. Крім того, медики відзначають, що риба є хорошою альтернативою м’ясу. Інформацію підтвердив дієтолог Андрій Бобровський.
Лікар також виділив три види риби, яка буде необхідна в холодні місяці. Справа в тому, що в цей період людський організм ослаблений, а настрій часто пропадає через осінню нудьгу.
“Діє правило трьох” з» – оселедець, скумбрія і сардини”, – цитує дієтолога радіо Sputnik.
Доктор додав, що ці продукти може дозволити собі кожен.
Така риба допомагає виробити серотонін, який покращує настрій.
Бобровський порадив купувати заморожену, а не охолоджену рибу. Він зазначив, що це буде безпечніше.
Свою рекомендацію він пояснив тим, що невідомо, скільки і в якому режимі продукт на прилавку розморожували. Якщо є якісь порушення, то великий ризик отруєння.