Дієтолог назвала продукти, вживання яких краще скоротити, щоб уникнути серйозних проблем зі здоров’ям.
У список продуктів, що скорочують життя, потрапили фастфуд, солодощі, напівфабрикати, копченості та інша їжа, в складі якої є трансжири.
Найнебезпечніша Їжа – та, в якій багато солі і цукру.
Особливо небезпечні ковбаси, сосиски і напівфабрикати, в яких дуже багато солі, але за смаком її надмірна кількість не відчувається.
Сіль порушує метаболічні процеси і підвищує тиск.
А надмірне вживання цукру загрожує розвитком діабету, ожирінням і підвищеним холестерином.
Булочки і печиво небезпечні ще й тим, що в них є маргарин, а він, в свою чергу, багатий трансжирами.
Фастфуд-це порожні калорії. Енергії дає багато, але не насичує організм нічим корисним.
Що стосується напівфабрикатів, то вони можуть бути нешкідливими, якщо в складі на першому місці йдуть якісні інгредієнти.
Якщо ж в складі одна суцільна хімія, то такі пельмені, сирники, вареники, чебуреки та інші страви краще не купувати.