Дієтолог назвала продукти, вживання яких краще скоротити, щоб уникнути серйозних проблем зі здоров’ям.

У список продуктів, що скорочують життя, потрапили фастфуд, солодощі, напівфабрикати, копченості та інша їжа, в складі якої є трансжири.

Найнебезпечніша Їжа – та, в якій багато солі і цукру.

Особливо небезпечні ковбаси, сосиски і напівфабрикати, в яких дуже багато солі, але за смаком її надмірна кількість не відчувається. 

Забирают годы жизни: диетолог назвала «продукты-убийцы»

Сіль порушує метаболічні процеси і підвищує тиск. 

А надмірне вживання цукру загрожує розвитком діабету, ожирінням і підвищеним холестерином. 

Булочки і печиво небезпечні ще й тим, що в них є маргарин, а він, в свою чергу, багатий трансжирами.

Фастфуд-це порожні калорії. Енергії дає багато, але не насичує організм нічим корисним. 

Що стосується напівфабрикатів, то вони можуть бути нешкідливими, якщо в складі на першому місці йдуть якісні інгредієнти.

Якщо ж в складі одна суцільна хімія, то такі пельмені, сирники, вареники, чебуреки та інші страви краще не купувати.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Previous post Лікар розповіла, як відрізнити мігрень від небезпечного крововиливу в мозок
Next post Вчені розповіли, як фізичні вправи шкодять м’язам