Медики не рекомендують вживати занадто часто червоне м’ясо – це найшкідливіший продукт для серця.
Щоб звести до мінімуму ризик серцево-судинних захворювань, в раціоні повинні бути продукти, багаті мононенасиченими і поліненасиченими жирами.
Це риба, авокадо, оливкова олія, горіхи.
З м’яса для здоров’я більш корисна курка, ніж свинина або яловичина.
Для нормальної роботи серця шкідливі напівфабрикати, Випічка і фастфуд.
У таких продуктах багато» поганого ” холестерину, через якого набираються зайві кілограми і порушується робота серця.
Піца, готові заморожені страви, булочки – все це вживати можна, але не часто.
Немає виключно шкідливих продуктів. Важливо грамотно підходити до свого харчування і не налягати на «погані» продукти.
З напоїв для серця шкідливі безалкогольні енергетичні напої і, звичайно ж, спиртні.
Ще один шкідливий для серця продукт – це сіль.